Áprilisi hatások

Antemon:

Az elkövetkező időszak erőteljes módon kiemeli bennetek azokat a mintákat és berögződéseket, amelyekhez ragaszkodtok, úgy, hogy esetleg nem is vagytok tudatában. Avagy ha igen, akkor is leginkább normális, alapszintű elvárásoknak tartjátok.

Az ezektől való megszabadulás a tágulás része, a körülmények, avagy az „univerzális időjárás” nem igazán fog kesztyűs kézzel bánni ezekkel a belső dogmatikus rendszerekkel. Mit is jelent ez konkrétan? Erőteljes „provokációként” és elégedetlenségként élhetitek meg a feszítő energiákat. Sokan még inkább törtetésbe és rohanásba kezdenek, előjönnek az akarások, a kudarcok, az elvárások. De Te, aki a közléseimet nyomon követed, már észreveheted, amikor átgázolnál másokon, amikor dühös vagy, mert nem úgy alakulnak a dolgok, mikor már emelnéd a hangodat. Figyeld a környezeted eseményeit, ahogy az emberekben a határokat feszegetik a késztető energiák, vedd észre, ahogy ragad Téged is magával.

 

 

Nem azt tanácsolom, hogy fojtsd el a dühödet, az akarásodat, hanem azt, hogy kendőzetlenül vedd észre az elméd játékát, ahogy éppen az elégedetlen, dühös szerepedet játszod. Mikor észleled, akkor ez az energia már „létezik”, mivel már létezik, nem lehet nem megtörténtté tenni, csak elfojtással, ami előbb-utóbb visszaüt. Hogy ne maradjon mégsem benned, amikor észleled, hogy mit „játszol” éppen, éld azt meg! Ne bánts másokat, de éld át minél színesebben, légy önmagad groteszk karikatúrája és színészként játszd túl azt, ami jönne. Figyeld a hangodat, a gesztusaidat. Ha jól csinálod, kezdesz önmagad előtt is komolytalanná, viccessé válni, és magától, a kiteljesedésükkel együtt elcsitulnak, lecsengenek ezek az energiák. Ez minden elfojtás esetén hasznos lehet számodra.

 

 

Másik fontos észrevenni való, vagy felismerés lehet számodra, hogy az elméd késztetne cselekedni, bántani a másikat, átadni, levezetni a dühödet a másikon. De Te nem vagy köteles követni az elméd diktálta utat. Észreveheted, hogy megjelenik a sodró megszokás mögött egy tudatosság,  aki mindezt látja, aki képes dönteni és képes nem mozdulni, holott diktálna az elme, hogy tedd. Ez lehetőség, felismerni, hogy a végtelennek hitt uralma nem is olyan hatalmas, mint hitted. Hiszen „nélküled” képtelen a belső gondolatok és érzelmek viharán felül bármit is tenni. A cselekvéshez szüksége van egy öntudatlan bábra.

A most megmutatkozó energiák ezen belső berögződések és ismételt elmés körök felszínre hozatalát indukálják. Vagyis nem könnyű ez az időszak, ami azon létezőkre vár, akik a tágulás „útját” választották ezen fizikai létezésük során. Legyetek résen és leginkább szárnyaljatok a hullámokon, mintsem alámerülve küzdjetek ellenük. Ne feledd, ha esik az eső nem az a dolgod, hogy a felhőbe próbáld visszapréselni a vizet, hanem alkalmazkodj a legjobb tudásod szerint, használd az adott körülmények adta lehetőséget. Repülj a széllel! Minden ellenállás és elfojtás a visszájára sül el.

A hatások megfogható megtestesülései a például a következők: technikai eszközök meghibásodása, logikus dolgok kuszasága, működő elképzelések kudarcai, balesetek, agresszió. De semmiképpen nem a félelem az, amire koncentrálnod kell, ezek mindössze "környezeti" hatások.

 

 

Sokak erőteljesebben, mások kevésbé fogják ezt megtapasztalni. Egy példával világítanék rá pontosabban. Másként éli meg a szelet az utcán sétáló, a lakás ablakából figyelő és megint másként az, aki sétálva az utcán ragaszkodási indíttatásából egy nyitott ernyővel halad benne. Ezen "provokatív" hatások ebben az esetben leginkább az ernyőhöz ragaszkodót viselik meg, mégis, lehetőséget kínálva neki, hogy észlelje, nem a szél a valós oka a szenvedésének, hanem az, amihez körömszakadtáig ragaszkodik.

 

 

Amint megérzed, hogy ez az intenzív hullám elkap és egyik pech a másik után ér, változtass tempót. Lassíts és hagyd, hogy zúgjon körötted a szél, állj meg, hagyd tovább pörögni és iramodni a világot, zúgjon süvítve melletted el, majd indulj meg követve az áramlatot, de egy más tempóban, így a sodrás megszűnik, és nem dobálnak kedvükre a „balul kiütő események”.

 

Ezen felül tartsd szem előtt, hogy mik azok a belső elégedetlenségek, amelyek felszínre kerültek benned. Mik azok, amik létével nem vagy megbékülve. Honnan származnak ezek a minták Benned? A lehetőség a megszabadulásra megérkezett.

 

szerkesztői üzenet:

Amennyiben kérdés merül fel benned, vagy szeretnél eszmét cserélni, azt nyugodtan megteheted.
Az oldalra csak azon szövegek kerülnek publikálásra, amelyeket Antemon oda szán és természetesen
csak az után, hogy azt- és annak formáját a kérdező jóváhagyta.

Levelet, kérdést, észrevételt a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségekre küldhetsz.

 

  Vissza